ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

 

Εργαλεία - Κυνηγετικά Είδη

Χρόνης Σωτήρης Φάρσαλα - Χρώματα - Σιδηρικά - Εργαλεία - Κυνηγετικά Είδη - Φάρσαλα

 Το κατάστημα Χρόνης ιδρύθηκε από τον Θωμά Χρόνη το 1972. Ξεκίνησε  την δραστηριότητά του στο εμπόριο από το 1935 σαν καρβουνοποιός και αγωγιάτης μεταφέροντας εμπορεύματα από το Βόλο με τα άλογά του. Το ανήσυχό του  πνεύμα, το πάθος για δουλειά και το εμπορικό του δαιμόνιο, δημιούργησε  έναν πάγκο με εργαλεία και αμέσως μετά ένα παραδοσιακό μπακάλικο. Στην συνέχεια άνοιξε κατάστημα με σιδηρικά, ξυλεία, εργαλεία, σίδερα στην οδό Λαρίσης. Το 1972 έκανε καινούργια αρχή στο κατάστημα στην οδό Λαμίας 63. H αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, την τιμιότητα και την καλή εξυπηρέτηση των πελατών, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια αξιοπρεπή επιχείρηση.

 Το 1979 ανέλαβε ο υιός του Σωτήριος συνεχίζοντας την ανοδική πορεία, και ακολουθώντας  τα επιτυχημένα βήματα του πατέρα του, κατόρθωσε να συγκαταλέγεται το κατάστημά του στις πρώτες επιλογές της επαρχίας Φαρσάλων.
 Η προτίμηση του κόσμου  βοήθησε να πραγματοποιηθεί μία καινούργια επένδυση σε διπλανό κατάστημα με αποτέλεσμα να γίνεται πιο άνετη και γρήγορη η εξυπηρέτηση των πελατών σε συνδυασμό και με το ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης του καταστήματος.
 Μετά την ανακαίνιση του καταστήματος,  δημιουργήθηκαν καινούργια τμήματα στον τομέα των χρωμάτων και κυνηγετικών ειδών προσπαθώντας να επεκτείνει την γκάμα με καινούργια είδη.
 Τα  τελευταία 50 χρόνια ανέβηκε η γκάμα της επιχείρησης σε 30.000 κωδικούς, σε είδη όπως σιδηρικά, εργαλεία, υδραυλικά, σίδερα, ανοξείδωτα, πλέγματα περίφραξης, χρώματα, κυνηγετικά είδη.